Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/4/f/coyotebreda.nl/httpd.www/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Coyote Breda Paaldans workshop - Coyote Breda

Paaldans workshop

Wie is dat verborgen talent bij jullie in de groep? Tijdens een 2 uur durende workshop zullen jullie kennismaken met 1 van de leukste activiteiten waarmee je in die leuke bar of gewoon thuis eens iedereen versteld kan laten staan. De workshop paaldansen is zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten, verjaardagen, bedrijfsfeesten of samen met je vriendinnen.

Wat gaan we doen?
U wordt ontvangen met een welkomstdrankje van het huis, keuze uit bier wijn of fris door onze gastvrouw/gastheer.. Hierna krijgen jullie allemaal de kans om te laten zien wat jullie in huis hebben. Tijdens de workshop maak je kennis met de basistechnieken van het paaldansen en gogo dancing, hierbij word je uiteraard begeleid door ware professionals.

Wat zit er bij de workshop inbegrepen?
– 2 uur durende workshop met pauze
– Welkomstdrankje
– Gratis garderobe

*Het meenemen van sportkleding wordt geadviseerd. Graag ook schoenen aanhouden of dikke sokken*

Drankpakketten
Om de dag geheel verzorgd te maken kan je ook kiezen om een drankpakket af te nemen. Zo betaal je een vast drankbedrag voor de gehele workshop. Meer informatie over de drankpakketten vind je HIER (Link drankpakketten)

Ook bij ons geld: Nix onder de 18. Wij kunnen vragen om het vertonen van een ID.

Gepersonaliseerde posters
Wij kunnen voor de vrijgezel/jarige gepersonaliseerde posters maken met een foto van de vrijgezel/jarige erop. Meer informatie hierover vindt HIER (link naar vrijgezellenposters)

Combineren van workshops
Het combineren van meerdere workshops is zeker mogelijk. Stel zelf je dag samen door meerdere workshops te combineren. Vink de workshops naar keuze aan bij het keuzemenu dan wordt automatisch een totaalprijs gerealiseerd.

Praktische informatie
Coyote Breda ligt centraal gelegen in Breda en is makkelijk te bereiken voor zowel de auto als met het OV. Vanaf centraal station is het ongeveer 10 à 15 minuten lopen. Kom je met de auto raden wij aan deze in parkeergarage De Barones te parkeren.

Prijzen

Een topervaring die te boeken is voor €42,50,- pp vanaf 6 personen.

  • 6 personen – €42,50,- p.p.
  • 7 personen – €40,- p.p.
  • 8-10 personen – €37,50,- p.p.
  • 11-12 personen – €35,- p.p.
  • 13-14 personen – €32,50,- p.p.
  • 15-16 personen – €30,- p.p.

Groter aantal? Prijs op aanvraag!

Zijn jullie nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan op info@coyotebreda.nl of bel naar 0610846622