Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/4/f/coyotebreda.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/4/f/coyotebreda.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2862 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/4/f/coyotebreda.nl/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/4/f/coyotebreda.nl/httpd.www/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Coyote Breda Extra's - Coyote Breda

Extra’s

Drankpakketten

De drankpakketten aangekocht voor de workshop mogen ook in het avondprogramma genuttigd worden.

Flyer Mannenpakket A:
– Privé tap + 20L fust
– Gratis garderobe
Totaalprijs =€195,-

Mannenpakket B:
– Vip Deck voor de hele avond
– Privé tap + 20L fust
– 1L fles sterke drank + 2 liter frisdrank (Vodka, Malibu, Bacardi’s)
– Gratis garderobe
Totaalprijs =€255,-

Vrouwenpakket A:
– 3 flessen wijn
– 1 fles prosecco
– Gratis garderobe
Totaalprijs= €80,-

Vrouwenpakket B:
– Privé tafel
– 3 flessen prosecco
– 2 flessen wijn (droog, zoet of rosé)
– 2 emmertjes rosébier (10 flesjes)
– Gratis Garderobe
Totaalprijs= € 155,-

Bottleservice klein:
– 2 flessen non-premium incl. 1L fris
– Gratis garderobe
Totaalprijs= €200,-

Bottleservice groot:
– 2 flessen non-premium incl. 1L fris
– Fles moet
– Gratis garderobe
Totaalprijs= €285,=

Striptease

Willen jullie het vrijgezellenfeest met een erotische knipoog afsluiten dan kan een stripper of stripster natuurlijk niet ontbreken. Deze hele show is gericht op de vrijgezel het is immers zijn of haar speciale dag, maar de rest kan natuurlijk gewoon lekker meegenieten van de show. Tijdens de show kan je ervan uitgaan dat er een hoop hilarische momenten zullen ontstaan. En de bruidegom of bruid zal buiten een sexy lapdance ook wat ongemakkelijke ervaringen opdoen.

De striptease kunt u boeken in combinatie met een workshop of in het avondprogramma tijdens openingstijden tot 23:00.

De show duurt ongeveer 15 minuten, maar die 15 minuten zullen jullie niet snel vergeten. De kosten voor de striptease bedraagt 175 euro. Als u een striptease wilt boeken moet dit minimaal een week van tevoren worden gedaan.

Vrijgezellen spel

Om de vrijgezel wat beter te leren kennen hebben we een formulier klaarliggen met allemaal interessante weetjes over de vrijgezel. Mocht je hem alvast willen invullen klik HIER (Download link)dit formulier geven wij vervolgens aan de DJ die het omroept zodat iedereen jullie fantastische vrijgezel op de meest hilarische wijze wat beter leert kennen. Als er genoeg aanmeldingen zijn dan is er in de avond een drankspel op de bar waar alle vrijgezellen aan mee kunnen doen en een meter bier of een fles wijn kunnen winnen.

Rodeo stier

Elke zaterdag van 22:00 tot 23:30 en op aanvraag ook op andere dagen(zie workshops rodeorijden) staat achter in Coyote een mechanische stier opgesteld waar jullie vrijgezel gratis op mag! Houdt hij het 2 minuten vol dan gaat hij naar de finale en maken jullie wederom kans op een meter bier of een fles wijn.

Poster van de vrijgezel

Iedereen mag natuurlijk weten dat jullie vrijgezel gaat trouwen daarom bieden wij aan om posters te laten drukken van jullie vrijgezel deze hangen wij vervolgens door heel de zaak en ook bij de entree zodat niemand er omheen kan dat jullie vrijgezel vandaag zijn/haar feest heeft. Hebben jullie het liever digitaal achter de bar? Dat kan ook!

– 10 posters van A3-formaat €20,-
– 10 foto’s achter de bar €15,-
– Foto’s en posters €30,-

De bestanden dienen uiterlijk 1,5 week van tevoren aangeleverd te worden via info@coyotebreda.nl  er is keuze uit de 3 modellen weergeven in onderstaande afbeelding.

Zijn jullie nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan op info@coyotebreda.nl of bel naar 0610846622