[vc_row dt_text_scheme=”darker-overlay” dt_no_mb=”no-margin” bg_image=”94″ bg_color=”#e8443a” dt_color_opacity=”100″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner css_animation=”bottom-to-top”][vc_column_text]

Naaktmodel schilderen

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row dt_no_mb=”no-margin” bg_color=”#000000″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″ dt_id=”about” bg_image=”187″ dt_color_opacity=”70″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner css_animation=”bottom-to-top”][vc_column_text]Heb je altijd al eens een naakte man of vrouw willen schilderen?
Dan is deze kunstzinnig en ook hilarische workshop een absolute aanrader!
Perfect voor een vrijgezelle feest of vrienden uitje, de vrijgezel zal met deze workshop een leuke middag/avond beleven met als aandenken een mooi zelf gemaakt schilderij van ons naakt model.

Wat gaan we doen?
U wordt ontvangen met een welkomstdrankje van het huis, keuze uit bier wijn of fris door onze gastvrouw/gastheer.. Daarna zal onze instructrice je een korte uitleg geven met aandachtspunten voor het schilderen en wordt het model geïntroduceerd. Zodra iedereen een beetje is bekomen van de schrik en weer ontspannen is, kan het schilderen beginnen! Tijdens het schilderen word je begeleidt door een echte professional die je doormiddel van tips en technieken het beste resultaat laat behalen. Je zal versteld staan hoe eenieder geheel een eigen stijl heeft en er op zijn of haar manier een heus kunstwerk van maakt.

Wat zit er bij de workshop inbegrepen?

– De workshop zal in totaal 2 uur in beslag nemen.
– Kan geboekt worden vanaf 10 personen.
– Welkomstdrankje
– Gratis garderobe
– Schildergerei

Prijzen
De prijs is €40 p.p. en kan geboekt worden vanaf 10 personen.

Drankpakketten
Om de dag geheel verzorgd te maken kan je ook kiezen om een drankpakket af te nemen. Zo betaal je een vast drankbedrag voor de gehele workshop. Meer informatie over de drankpakketten vind je HIER (Link drankpakketten)

Ook bij ons geld: Nix onder de 18. Wij kunnen vragen om het vertonen van een ID.

Gepersonaliseerde posters
Wij kunnen voor de vrijgezel/jarige gepersonaliseerde posters maken met een foto van de vrijgezel/jarige erop. Meer informatie hierover vindt HIER (link naar vrijgezellenposters)

Combineren van workshops
Het combineren van meerdere workshops is zeker mogelijk. Stel zelf je dag samen door meerdere workshops te combineren. Vink de workshops naar keuze aan bij het keuzemenu dan wordt automatisch een totaalprijs gerealiseerd.

Praktische informatie
Coyote Breda ligt centraal gelegen in Breda en is makkelijk te bereiken voor zowel de auto als met het OV. Vanaf centraal station is het ongeveer 10 à 15 minuten lopen. Komt je met de auto raden wij aan deze in parkeergarage De Barones te parkeren.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”60px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/6″ css_animation=”bottom-to-top”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″ css_animation=”bottom-to-top”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row dt_text_scheme=”darker-overlay” dt_no_mb=”no-margin” bg_image=”94″ bg_color=”#e8443a” dt_color_opacity=”100″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner css_animation=”bottom-to-top”][vc_column_text]

Zijn jullie nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan op info@coyotebreda.nl of bel naar 0610846622

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]