Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/4/f/coyotebreda.nl/httpd.www/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Coyote Breda Karaoke workshop - Coyote Breda

Karaoke workshop

Is jullie vrijgezel helemaal gek van zingen? Dan hoort een karaoke workshop natuurlijk bij jullie vrijgezellenavond. De Karaoke workshop is perfect voor een vrijgezellenfeest, een vriendenuitje of gewoon een gezellige middag of avond. Klinkt het gezang wel echt zo mooi als in de badkamer zonder die galm?

Dit is natuurlijk de manier om hierachter te komen en het zangtalent op de proef te stellen. Coyote Breda is een kroeg waar de sfeer in de lucht hangt. Schermen aan de muren, microfoon in je hand en zingen maar!

Wat gaan we doen?
U wordt ontvangen met een welkomstdrankje van het huis, keuze uit bier wijn of fris door onze gastvrouw/gastheer.. Hierna krijgen jullie allemaal de kans om te laten zien wat jullie in huis hebben. Er hangen meerdere schermen waar de tekst op wordt weergeven, zodat jij ze niet kunt vergeten. Tijdens deze workshop zingen jullie verschillende nummers en kun je natuurlijk ook je favoriete nummers aanvragen. Zijn er specifieke nummers die jullie willen meezingen kan dit van tevoren aangegeven worden. Wij zorgen vervolgens dat de juiste karaokenummers zullen worden gedraaid. We hebben duizenden nummers uit verschillende genres. Jullie zijn zelf de jury aan het einde wordt gekeken welk optreden het hoogst heeft gescoord ontvangt je een leuke prijs

Wat zit er bij de workshop inbegrepen?
– 1,5 uur durende workshop met pauze
– Kan geboekt worden vanaf 8 personen.
– Welkomstdrankje (bier, wijn of fris)
– Het winnende team ontvangt een prijs.
– Gratis garderobe

Zing jij de sterren van de hemel of is het meer als kattengejank? Wellicht is een drankje vooraf geen heel slecht idee om van je plankenkoorts af te komen!

Drankpakketten
Om de dag geheel verzorgd te maken kan je ook kiezen om een drankpakket af te nemen. Zo betaal je een vast drankbedrag voor de gehele workshop. Meer informatie over de drankpakketten vind je HIER (Link drankpakketten)

Ook bij ons geld: Nix onder de 18. Wij kunnen vragen om het vertonen van een ID.

Gepersonaliseerde posters
Wij kunnen voor de vrijgezel/jarige gepersonaliseerde posters maken met een foto van de vrijgezel/jarige erop. Meer informatie hierover vindt HIER (link naar vrijgezellenposters)

Combineren van workshops
Het combineren van meerdere workshops is zeker mogelijk. Stel zelf je dag samen door meerdere workshops te combineren. Vink de workshops naar keuze aan bij het keuzemenu dan wordt automatisch een totaalprijs gerealiseerd.

Praktische informatie
Coyote Breda ligt centraal gelegen in Breda en is makkelijk te bereiken voor zowel de auto als met het OV. Vanaf centraal station is het ongeveer 10 à 15 minuten lopen. Kom je met de auto raden wij aan deze in parkeergarage De Barones te parkeren.

Beschikbaar vanaf zomer 2022

Zijn jullie nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan op info@coyotebreda.nl of bel naar 0610846622