[vc_row dt_text_scheme=”darker-overlay” dt_no_mb=”no-margin” bg_image=”94″ bg_color=”#e8443a” dt_color_opacity=”100″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner css_animation=”bottom-to-top”][vc_column_text]

Cocktail workshop

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row dt_no_mb=”no-margin” bg_color=”#000000″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″ dt_id=”about” bg_image=”187″ dt_color_opacity=”70″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css_animation=”bottom-to-top”][vc_column_text]Lig jij op vakantie altijd op het strand met een mojito of ga je toch voor seks on the beach? Altijd al je eigen cocktails willen maken en de sterren van de hemel shaken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aan het eind van de workshop kun jij als een van de beste cocktails shaken!

De cocktail workshop is een leuke en leerzame workshop. Je gaat uiteraard de kneepjes van het vak leren en de cocktails ook proeven! De cocktail workshop is perfect voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of gewoon een gezellige middag/avond.

Wat gaan we doen?
U wordt ontvangen met een welkomstdrankje van het huis, keuze uit bier wijn of fris door onze gastvrouw/gastheer.
Er is keuze uit 9 cocktails. Hiervan kunt je er twee kiezen die door onze bartender vanaf het begin tot het einde worden uitgelegd. Theorie en praktijk komen beide aan bod. Je leert kennis over de dranken, ingrediënten en opmaak van een cocktail glas.

Wat zit er bij de workshop inbegrepen?
– Twee uur durende workshop met pauze
– Welkomstdrankje (bier, wijn of fris)
– Drank en benodigdheden voor de workshop
– Gratis garderobe
– Twee cocktails per persoon (één mojito & één naar keuze)

Let op: deelname aan deze workshop is alleen voor 18 jaar en ouder.

Drankpakketten
Om de dag geheel verzorgd te maken kan je ook kiezen om een drankpakket af te nemen. Zo betaal je een vast drankbedrag voor de gehele workshop. Meer informatie over de drankpakketten vind je HIER (Link drankpakketten)
Ook bij ons geld: Nix onder de 18. Wij kunnen vragen om het vertonen van een ID.

Praktische informatie
Coyote Breda ligt centraal gelegen in Breda en is makkelijk te bereiken voor zowel de auto als met het OV. Vanaf centraal station is het ongeveer 10 à 15 minuten lopen. Kom je met de auto raden wij aan deze in parkeergarage De Barones te parkeren.

Combineren van workshops
Het combineren van meerdere workshops is zeker mogelijk. Stel zelf je dag samen door meerdere workshops te combineren. Vink de workshops naar keuze aan bij het keuzemenu dan wordt automatisch een totaalprijs gerealiseerd.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Prijzen Cocktail Workshop

Een top ervaring voor slechts €32,50,- pp[/vc_column_text][vc_column_text]Prijzen Shotjes Workshop

Een top ervaring voor slechts €32,50,- pp[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row dt_text_scheme=”darker-overlay” dt_no_mb=”no-margin” bg_image=”94″ bg_color=”#e8443a” dt_color_opacity=”100″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner css_animation=”bottom-to-top”][vc_column_text]

Zijn jullie nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan op info@coyotebreda.nl of bel naar 0610846622

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]