[vc_row dt_text_scheme=”darker-overlay” dt_no_mb=”no-margin” bg_image=”94″ bg_color=”#e8443a” dt_color_opacity=”100″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner css_animation=”bottom-to-top”][vc_column_text]

Ik hou van Holland

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row dt_no_mb=”no-margin” bg_color=”#000000″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″ dt_id=”about” bg_image=”187″ dt_color_opacity=”70″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css_animation=”bottom-to-top”][vc_column_text]Hoe goed zit het met jullie kennis over Nederland? Was jij vroeger op school de beste in spellen, kende jij de kaart van Nederland uit je hoofd of zong je de sterren van de hemel met oer-Hollandse nummers? Deze kennis komt helemaal tot zijn recht in de Ik Hou Van Holland workshop!

Deze workshop staat garant voor een gezellige middag vol Hollandse gezelligheid met een competitief randje! De ik hou van Holland workshop is perfect voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familiedag of gewoon een gezellige middag/avond.

Wat gaan we doen?
U wordt ontvangen met een welkomstdrankje van het huis, keuze uit bier wijn of fris door onze gastvrouw/gastheer. Vervolgens wordt de groep in teams verdeeld en strijd je tegen elkaar voor de meeste punten.

Achter de speeldesks staan de teamspelers klaar om zo snel mogelijk op de knop te drukken en de punten te pakken. Het winnende team krijgt uiteraard aan het einde van het spel een mooie prijs!
Enkele voorbeelden van spelelementen zijn:
– Topografie ronde
– Muziek ronde
– Tv-ronde
– Spelling ronde
– Bekende Nederlanders ronde

Wat zit er bij de workshop inbegrepen?
–  Twee á drie uur durende workshop met pauze. (hangt af van de groepsgrootte)
– Welkomstdrankje (bier, wijn of fris)
– Bijpassende accessoires
– Gratis garderobe
– Het winnende team ontvangt een prijs

Drankpakketten
Om de dag geheel verzorgd te maken kan je ook kiezen om een drankpakket af te nemen. Zo betaal je een vast drankbedrag voor de gehele workshop. Meer informatie over de drankpakketten vind je HIER (Link drankpakketten)

Ook bij ons geld: Nix onder de 18. Wij kunnen vragen om het vertonen van een ID.

Praktische informatie
Coyote Breda ligt centraal gelegen in Breda en is makkelijk te bereiken voor zowel de auto als met het OV. Vanaf centraal station is het ongeveer 10 à 15 minuten lopen. Komt je met de auto raden wij aan deze in parkeergarage De Barones te parkeren.

Combineren van workshops
Het combineren van meerdere workshops is zeker mogelijk. Stel zelf je dag samen door meerdere workshops te combineren. Vink de workshops naar keuze aan bij het keuzemenu dan wordt automatisch een totaalprijs gerealiseerd.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Prijzen 

€30,-[/vc_column_text][vc_column_text]Beschikbaar vanaf zomer 2022[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row dt_text_scheme=”darker-overlay” dt_no_mb=”no-margin” bg_image=”94″ bg_color=”#e8443a” dt_color_opacity=”100″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner css_animation=”bottom-to-top”][vc_column_text]

Zijn jullie nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan op info@coyotebreda.nl of bel naar 0610846622

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]