Warning: Creating default object from empty value in /customers/5/4/f/coyotebreda.nl/httpd.www/wp-content/themes/patti/framework/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Coyote Breda Burlesque workshop - Coyote Breda

Burlesque workshop

Waan je voor 1 dag in de Moulin Rouge en laat je stoutste dromen uitkomen!

Burlesque is een theatrale dansstijl die haar populariteit dankt aan de jaren 50. De klassieke burlesque show is een smaakvolle striptease, met de workshop burlesque wordt je een showgirl en leer je de kunst van verleiding met een knipoog ?

Burlesque is een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, met je collega’s of samen met vriendinnen.

Wat leer je tijdens de workshop burlesque?
Burlesque is van origine een klassieke striptease die vooral populair was in de jaren 30 tot 50. Tijdens de workshop burlesque leer je lopen en bewegen als een showgirl, wereld beroemde burlesque poses, klassieke burlesque danspassen en vermakelijke gezichtsuitdrukkingen, want burlesque is Tease met een Knipoog. Aan het eind van de workshop krijgen jullie de gelegenheid om de geleerde poses, attitudes en uitdrukkingen te vereeuwigen op foto!

Wat kost de workshop burlesque en hoe lang duurt het?
De workshop burlesque duurt 2 uur. De prijs per persoon is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij de prijs is een drankje, groepsfoto en certificaat inbegrepen.

Een topervaring die te boeken is voor €40,- pp vanaf 6 personen.

  • 6 personen – €40,- p.p.
  • 7 personen – €37,50 p.p.
  • 8-10 personen – €35,- p.p.
  • 11-12 personen – €32,50 p.p.
  • 13-14 personen – €30,- p.p.
  • 15-16 personen – €27,50 p.p.

Groter aantal? Prijs op aanvraag!

Zijn jullie nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan op info@coyotebreda.nl of bel naar 0610846622