[vc_row dt_text_scheme=”darker-overlay” dt_no_mb=”no-margin” bg_image=”94″ bg_color=”#e8443a” dt_color_opacity=”100″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner css_animation=”bottom-to-top”][vc_column_text]

Burlesque workshop

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row dt_no_mb=”no-margin” bg_color=”#000000″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″ dt_id=”about” bg_image=”187″ dt_color_opacity=”70″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″ css_animation=”bottom-to-top”][vc_column_text]Waan je voor 1 dag in de Moulin Rouge en laat je stoutste dromen uitkomen!
Burlesque is een theatrale dansstijl die haar populariteit dankt aan de jaren 50. De klassieke burlesque show is een smaakvolle striptease. met de workshop burlesque word je een echte showgirl en leer je de kunst van verleiding met een knipoog. Burlesque is een echte aanrader voor een vrijgezellenfeest, verjaardag, met je collega’s of samen met vriendinnen.

Wat gaan we doen?
U wordt ontvangen met een welkomstdrankje van het huis, keuze uit bier wijn of fris door onze gastvrouw/gastheer. Hierna krijgen jullie allemaal de kans om te laten zien wat jullie in huis hebben. De workshop burlesque duurt in totaal 2 uur.

Tijdens de workshop burlesque leer je lopen en bewegen als een showgirl, wereldberoemde burlesque poses, klassieke burlesque danspassen en vermakelijke gezichtsuitdrukkingen, want burlesque is tease met een knipoog. Aan het eind van de workshop krijgen jullie de gelegenheid om de geleerde poses, attitudes en uitdrukkingen te vereeuwigen op foto! Als aandenken aan deze bijzondere ervaring krijgen jullie allemaal een certificaat.

Wat zit er bij de workshop inbegrepen?
– De workshop zal in totaal 2 uur in beslag nemen.
– Kan geboekt worden vanaf 6 personen.
– Welkomstdrankje
– Accessoires
– Gratis garderobe

*het meenemen van hakken om op te dansen wordt aangeraden*

Drankpakketten
Om de dag geheel verzorgd te maken kan je ook kiezen om een drankpakket af te nemen. Zo betaal je een vast drankbedrag voor de gehele workshop. Meer informatie over de drankpakketten vind je HIER (Link drankpakketten)

Ook bij ons geld: Nix onder de 18. Wij kunnen vragen om het vertonen van een ID.

Gepersonaliseerde posters
Wij kunnen voor de vrijgezel/jarige gepersonaliseerde posters maken met een foto van de vrijgezel/jarige erop. Meer informatie hierover vindt HIER (link naar vrijgezellenposters)

Combineren van workshops
Het combineren van meerdere workshops is zeker mogelijk. Stel zelf je dag samen door meerdere workshops te combineren. Vink de workshops naar keuze aan bij het keuzemenu dan wordt automatisch een totaalprijs gerealiseerd.

Praktische informatie
Coyote Breda ligt centraal gelegen in Breda en is makkelijk te bereiken voor zowel de auto als met het OV. Vanaf centraal station is het ongeveer 10 à 15 minuten lopen. Kom je met de auto raden wij aan deze in parkeergarage De Barones te parkeren.[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]Prijzen

Wat kost de workshop burlesque en hoe lang duurt het?
De workshop burlesque duurt 2 uur. De prijs per persoon is afhankelijk van het aantal deelnemers. Bij de prijs is een drankje, groepsfoto en certificaat inbegrepen.

Een topervaring die te boeken is voor €42,50,- pp vanaf 6 personen.

  • 6 – 8 personen – €42,5,- p.p.
  • 8 – 14 personen – €37,50,- p.p.
  • 15 – 16 personen – €32,50,- p.p.

Groter aantal? Prijs op aanvraag![/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row dt_text_scheme=”darker-overlay” dt_no_mb=”no-margin” bg_image=”94″ bg_color=”#e8443a” dt_color_opacity=”100″ dt_padding_top=”100″ dt_padding_bottom=”100″][vc_column][vc_row_inner][vc_column_inner css_animation=”bottom-to-top”][vc_column_text]

Zijn jullie nieuwsgierig? Vraag snel meer informatie aan op info@coyotebreda.nl of bel naar 0610846622

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]